Mjesto održavanja

Hotel Osijek, Šamačka 4, 31000 Osijek

Hotel Osijek je smješten u srcu pješačke zone grada , uz mirnu riječnu luku i njenu šetnicu (10 minuta hoda od stare gradske Osijeka i 3 minute hoda od glavnog gradskog trga).

Svojom ponudom hotel će učiniti Vaš boravak ugodnim, bilo da ste poslovni gost ili Vas je do Osijeka dovelo istraživanje turističke ponude ovih krajeva.
Interijer hotela prozračan je, moderan i elegantan, a što je još važnije odiše toplinom i ljubaznošću ljudi koji u njemu rade kako bi Vaš doživljaj učinili besprijekornim.
Sve su sobe prostrane i klimatizirane te sadrže TV s međunarodnim kabelskim programima. Također su dostupni mini bar i sušilo za kosu. Gostima je na raspolaganju besplatan WiFi.

Izdašan švedski stol za doručak poslužuje se u restoranu Zimska luka, iz kojega se pruža pogled na šetnicu uz rijeku. Za ručak i večeru na raspolaganju su jela po narudžbi. U hotelskom predvorju moguće je naručiti domaća vina, vrhunska pića i cigare. Na hotelskoj terasi gosti mogu uživati ​​u velikom izboru svježih kolača, kavi i domaćem sladoledu.